От утре 21.10. влиза в вечерен час за непълнолетните граждани в

...
От утре 21.10. влиза в вечерен час за непълнолетните граждани в
Коментари Харесай

Вечерен час за непълнолетни в Гоце Делчев от утре |

От на следващия ден 21.10. влиза в вечерен час за непълнолетните жители в Община Гоце Делчев, заяви Българска национална телевизия.

Забраната важи за времето от 21.00 ч. вечерта до 6.30 ч. сутринта в границите на 14 дни. Позволено е единствено излизането до аптека, хранителен магазин или за посещаване при персонален доктор.

Кметът на общината Владимир Москов сподели, че в заповедта е включена и възбрана за осъществяване на тържества на закрито като сватби, кръщенета и други.

Причината е, че всеобщо не се съблюдават ограниченията за сигурност против ковид и огромния брой инфектирани в Благоевградска област.

По данни на Единния информативен портал през последното денонощие записаните с ковид в региона са 60, с което общият брой на позитивните от началото на пандемията набъбна на 2777 души.

Вчера По време на срещата му с локалния щаб беше регистрирано, че в МБАЛ-Гоце Делчев няма свободни места, до момента в който във всички други лечебни заведения в региона – МБАЛ „ Югозападна болница – Свети Врач “, МБАЛ - Разлог и трите лечебни заведения в регионалния център са налице задоволително кревати за заболели с COVID-19.

След съвещание на Областния спешен щаб беше решено в Гоце Делчев да бъдат разкрити още 10 кревати, а при възможното им запълване пациентите да бъдат обслужвани от най-близкото лечебно заведение - болничното заведение в Разлог.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР